Sheila tündérkéi :-))

Kislányaim, az iskolás Melissa és Maya baba mindennapjai.

Friss topikok

Holnap talán eggyel többen leszünk...

2007.12.26. 13:39 - Sheila67

Mikor ezeket a sorokat írom, tele vagyok várakozással, izgalommal, reménnyel, és egy kis szomorúsággal is...ha holnap megszületik a mi kis Mayánk, egy csodálatos utazás végére érünk...igaz, egy új, nem kevésbé csodálatos utazás pedig elkezdődik...

December 27.-e, ez az a nap, amikor csomagjaimmal együtt kell megjelennem a Telki Kórházban, mert eljött az idő...A napokban már semmi másra nem tudtam gondolni, lélekben már nem itt járok...remélem, szerencsénk lesz, és ez a születés is olyan "sima ügy" lesz, mint a másik három volt.

Csak Melissa gyógyulna meg végre, rossz lesz Őt holnap reggel így itthagyni a Mamával, de addig még sokat fog javulni, úgy érzem.

Ma játszunk, mesélünk sokat, és remélem teljesíteni tudom az "ígéretemet", hogy hármat alszom a kórházban, és jövök haza a Kistesóval...és várom, hogy meglátogasson Apával, az ajándék beszélő Pony már hetek óta a táskám mélyén lapul, Maya "hozza" majd Melissának.

Beszélgettem éjjel kisebbik Tündérkémmel, hogy jó lenne, ha spontán beindulna a szülés holnap reggelre, kíváncsi leszek, sikeres volt-e a "beszélgetésünk"...hazajönni nem szeretnék, mert nagyon nyugtalan lennék, hisz tényleg csak rövid idő van hátra...és nem a szomszédba megyünk szülni...

szóval, igyekszem a hátralévő alig fél napot hasznosan eltölteni, és reggel bátran, önbizalommal telve útnak indulni...nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz Mayácska, vajon hasonlít-e Melissára?

Boldog, Békés Ünnepeket kívánok Mindenkinek, legközelebb már szüléstörténettel jelentkezem!! Minden kedves látogatómat megkérem: DRUKKOLJATOK!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://melissaesmaya.blog.hu/api/trackback/id/tr58275394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csontos Andrea 2007.12.28. 22:34:04

Szia Móni,

Olvastam a blogot, szuperre sikerült!! Remélem, mire ezt a hozzászólást olvasod, már túl vagy a szülésen, és minden rendben van Veletek! Ha majd lesz egy kis időd, kíváncsian várom a beszámolód a pici Mayáról.

Mindannyiótoknak nagyon Boldog és sikeres Új Évet kívánok!!

Sok szeretettel,

Andi

Éva az utcátokból 2008.01.25. 00:06:15

Kedves Móni, most találtam rá erre az oldalra. Ezúton is gratulálok kislányodhoz. Gratulálok a Tibinek is, hogy ilyen szép kis családja van, kívánom, hogy szeretettel, megértéssel és türelemmel forduljon az Ő "3" gráciájához. A tavalyi év gyönyörűen zárult számotokra és ennél minden év csak szebb lesz, hisz egyre több élményetek és emléketek lesz egymásról. Patriknak azt üzenem, hogy szeresse testvéreit, mint ahogy őt szeretik és ahogy a szülei szeretik.

Örülök, hogy egy ilyen klassz "nagy" családot ismerhetek.
Éva a szomszédból


süti beállítások módosítása