Sheila tündérkéi :-))

Kislányaim, az iskolás Melissa és Maya baba mindennapjai.

Friss topikok

Maya, a csodabébi:-)))

2008.08.13. 13:47 - Sheila67

Aktuális becenevek: Tyutyi, Tutty (még mindig, főleg Melissa és Patrik hívja így)

May-May (Anya), Mayo-Mayo (Apa) Vakond Vilma (mindketten:-)),

Sok idő telt el a legutóbbi bejegyzés óta, és természetesen rengeteg dolog történt velünk (kivéve Patrikot, akivel a gép előtt nem történnek egetrengető újdonságok)

legszembetűnőbb természetesen Maya villámgyors fejlődése, két kis fogacskával gazdagodtunk az utóbbi 1 hónapban, kis híján már ül a kisasszony, sőt felkapaszkodott térdelő helyzetbe is, ezért azonnal a földszintre telepítettük a járókát és a kiságyat:-)

a járóka már nem pálya Neki, Ő már nagylány, aki nem tűri a korlátokat!!! (ez persze alaposan megnehezíti amúgy sem könnyű helyzetemet:-)) ezerrel pörög, ha ébren van, nagyon okos, és mindent tudni, látni, hallani akar...

Melissa szobája jön be Neki leginkább, és az ott található kaotikus állapotok:-)) tegnap este, pl. szabályosan ült már a szőnyegen az ágy szélébe kapaszkodva, áhítattal lesve nővérkéje minden mozdulatát, csak akkor kezdett el segítségért sivalkodni, mikor engem, mint egyes számú rabszolgáját megpillantott, hogy mentsem ki szorult helyzetéből.

elkezdtük a babaúszást a Szigetköz Wellness Hotelben (keddenként) de ezen a héten csütörtökön is lesz, mert köv. héten nem lesz az oktató (Judit).

Mayácskának nagyon tetszik a babauszi, még a merülést sem felejtette el, tegnap pl. több, mint 10x merültünk a fél órás foglalkozás alatt...úgy látszik, a Kolpingos alapozás jól sikerült anno., mert Judit az első alkalom után "haladó" csoportba sorolta Mayát.

Kicsi hercegnőnknek is megvannak a kis saját sztár allűrjei: pl. a hiper-szuper Quinny kocsit szélsebesen áruba kellett bocsátanom a Vaterán, mert Őfelsége nem látott ki belőle kellőképpen karfa híján (!!) , lábacskáit nem pakolhatta fel, a fekvő pozíció pedig egyébként is dedósoknak való :-))folyt köv. felébredt a Királylány...

Nna, ez a "folyt köv." majd' két hónapig tartott:-))

katasztrofális, mennyire nem vagyok képest lépést tartani saját életünkkel...

mióta utoljára jelentkeztünk, Mayo újabb két fogacskát növesztett  (érdekes módon nem a két felső metsző, hanem két szemfogacska bújt ki, de mikor e sorokat írom, már utat tört magának a két kis metsző is (néhány zűrös éjszakánkba került szokás szerint)

kisasszonyunk szupergyorsan megtanult ülni (mindig megmosolygom ahogy egyenes derékkal játszik, tipikus kisgyerek pózban:-)) valamint őrült tempóban képes mászni is, amolyan igazi kislányosan:-)) oolyan ÉDES :-))

legyezgeti a hiúságomat az imádat, amellyel rajtam csüng, kaptam Tőle nevet is: "Emme" így hív engem az én kis drága kincsem, és egyértelművé teszi, hogy mellettem egyéb családtagjai, valamint Rózsi néni (drága bébiszitterünk, pótnagymamánk, mindenünk) nem rúg labdába, persze személyes jelenlétem híján Velük is beéri:-)), de harsány "EMME!!!" /Anya/ csatakiáltással üdvözöl, ha megérkezem.

rengeteg program,ja van mostanság a művésznőnek, zenebölcsi, szerdától indul a zeneterápia is, és újra fel kell vennünk a fonalat babaúszás fronton is, ugyanis augusztus közepén voltunk utoljára:-(( sajnos azóta történt néhány dolog, de nem szaladok előre az időben...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://melissaesmaya.blog.hu/api/trackback/id/tr54614202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása